recent project

de Baars nieuwbouw

recent project

Interieurbouw de Baars

recent project

de Groene Vuurvlinder

recent project

Trompetter nieuwbouw

recent project

Nieuwbouw bedrijfspand

De Koningshoeve Terug naar overzicht

Een bijzonder project in Wolvega. Een boerderij is omgebouwd tot woonvorm voor mensen met een beperking. HI-totaalzorg zorgt hier voor de begeleiding van de bewoners. Klik op de link om een beter beeld te krijgen van dit project. https://www.youtube.com/watch?v=ztjilzPvjTg&feature=youtu.be

Bouwbedrijf Koning,heeft sinds kort een ingrijpende verbouw van de bestaande woonboerderij aan de Eikenlaan 53 in Wolvega afgerond. Tot acht jaar geleden deed het schuurdeel van de boerderij nog dienst als vestiging voor het bijna 100 jaar oude bouwbedrijf.

In het karakteristieke schuurdeel zijn een 9-tal appartementen met 24-uurs begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking gerealiseerd. Tevens zal er ruimte worden gemaakt voor een overnachtingsmogelijkheid voor de zorg en de begeleiding die 24 uur aanwezig zal zijn.
De zorg en begeleiding worden verzorgd door HI-totaalzorg uit Appelscha. Deze kleinschalige, betrokken zorgonderneming, heeft ruime ervaring in begeleiding van licht verstandelijke mensen die zelfstandig willen gaan wonen.

Op het royale erf worden een aantal vormen van dagbesteding gerealiseerd voor zowel mensen uit de woonvorm als cliënten van buitenaf. Ook het bestaande naastgelegen  beeldbepalende kantoorgebouw zal deels t.b.v. de dagbesteding worden aangepast.

Voor bouwbedrijf Koning is dit  “het zoveelste project op het terrein van zorg en aanpassing van gebouwen ” aldus Bert Koning. Het bedrijf heeft in zijn lange bestaan inmiddels veel kennis opgebouwd op dit vlak.  In het verleden zijn diverse particulieren woningen aangepast, maar ook bij verzorgingstehuizen als Lycklamastins en Sickengaoord zijn in dit kader de nodige werkzaamheden verricht.

Bouwbedrijf Koning kan uw woning dan ook geheel op maat aanpassen zodat u comfortabel en veilig uw oude dag tegemoet kunt zien!  Wij regelen het traject van ontwerp tot oplevering en kunnen desgewenst voor tijdelijke huisvesting zorgen.

Voor meer vrijblijvende informatie over mogelijkheden van aanpassing, neem gerust contact op met Bouwbedrijf Koning BV  0561-612423  www.bouwbedrijfkoning.nl

 

Foto's